Politica de retur

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărarea produsului fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 24 de ore de la primirea produsului. Renunţarea la cumpărare, în termen de 24 de ore, se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi revândut, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă.

In cazul livrarii directe, clientul are obligatia de a verifica produsele inainte de a face plata sau ne poate anunta pe mail (la adresa> legumep@yahoo.com) ori telefonic (la numarul 0736483548) in maxim 12 ore de la primirea comenzii. Eventualele neconcordante referitoare la calitate sau cantitate, se vor remedia de comun acord la comanda urmatoare.

 

Plata

Plata se face cash la livrare. Dacă pe parcursul plasării comenzii intervin erori din vina dumneavoastră, cum ar fi: cantităţi mai mari sau mai mici de produse, adresă greşită de livrare, date de contact completate greşit, costurile vor fi suportate de dumneavoastră integral. Dacă sesizaţi eventualele greşeli şi ne anunţaţi până la ora 21.00 din seara dinaintea livrării, pagubele vor fi suportate de noi. 

Dacă te avantajează alte forme de plată, contacteză-ne telefonic la numărul 0736483548 sau la adresa de mail legumep@yahoo.com .

Livrarea

          Livrăm la adresa completată de dumneavoastră. Dacă intervin modificări privind locul unde trebuie să vă aducem legumele, vă rugăm anunţaţi-ne până în ziua livrării la ora 9.00 (pentru a avea posibilitatea de a reface traseul în timp util) sau pentru a găsi o soluţie alternativă.

            Dacă din vina noastră nu ajungem la adresa de livrare indicata, atunci vom suporta integral costul produselor.