Legume proaspete a fost creat în 2012 la cererea celor care gustaseră din legumele noastre şi doreau să le primească săptămânal. 

Neconvenţional pentru un producător de legume dar în acelaşi timp provocator primi paşi ai acestui site au fost făcuţi. 

Mulţumirea celor care beneficiau şi se bucurau de gustul legumelor proaspete de ţară ne-a convins că merită să depunem tot efortul pe care îl presupunea administrarea site-ului. 

Gustul legumelor şi fructelor noastre a fost descoperit rapid şi de alte persoane astfel că numărul tot mai mare de clienţi şi cerinţe variate ale acestora ne-a determinat să cerem ajutorul şi altor producători locali cu care continuăm să colaborăm deoarece am primit aprecierea clienţilor pentru produsele livrate. 

Seminţele provenite de la strămoşii noştri şi păstrate cu grijă de la an la an, atestă calitatea şi gustul legumelor noastre organice. Nu forţăm plantele sau legumele să se coacă, chiar dacă astfel punem la grea încercare răbdarea clienţilor. Prospeţimea, culoarea şi gustul legumelor sunt cele care au convins clienţi noştri să comande ani de-a rândul. 

Prin colaborarea cu crescătorii de animale şi păsări, punem la dispoziţie produse proaspete şi sănătoase celor pentru care contează ce mănâncă. 

În anul 2015 am început colaborarea cu producători sau importatori de fructe uscate, mirodenii, seminţe, oleaginoase, ulei extra-virgin de floarea soarelui, leguminoase şi sucuri naturale. 

Cererea clienţilor şi faptul că în anumite perioade ale anului în zona noastră nu se găsesc anumite legume am asigurat colaborarea cu alţi producători din alte zone, astfel ca aceste produse să ajungă la dumneavoastră. 

Suntem increzatori că veţi avea determinarea să încercaţi legumele noastre, prin urmare, vă mulţumim anticipat!